top of page

MIJN VISIE

Op zoek naar een mondhygiënist die niet steeds wijst op wat er fout gaat? Look no further.

Onze visie is om samen weer te werken naar een gezonde mond, op een leuke en vooral positieve manier.

Lig je al dagen voordat je afspraak hebt bij de tandarts of mondhygienist wakker van de zenuwen ?

We zorgen samen met jou er voor, dat behandelingen zo uitgevoerd worden dat je beetje bij beetje steeds meer ontspannen bent bij elk bezoek, en dat je uiteindelijk geen angst meer hebt! 

Goed om te weten

De mondhygienist is voor iedereen die klachten heeft aan zijn/haar gebit, of juist wil voorkomen dat er klachten ontstaan! ​​​​

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het bezoeken van de mondhygienist, omdat een goede mondhygiëne de basis is voor een ijzersterk gebit. Daarom zijn kleintjes ook van harte welkom bij het Tand Atelier, ik heb jaren lange ervaring met het behandelen van kindjes. 

Wist je dat tot 18 jaar behandelingen bij de mondhygienist vergoed worden vanuit de basisverzekering?​

Wil jouw kindje maar niet bij de tandarts of mondhygiënist in de stoel zitten en laten kijken naar zijn/haar gebit? Wij zorgen er voor dat we op een interactieve en vooral ontspannen manier de bezoeken aan een mondzorgprofessional weer leuk worden, en dat geldt ook voor de volwassenen onder ons!

We maken gebruik van de GBT methode:

Guided Biofilm Methode

Heb je een beugel? Dan is het extra moeilijk om je gebit schoon te houden, en is een bezoekje aan de mondhygienist heel belangrijk, zodat we je van de juiste tips kunnen voorzien.

TARIEVEN

EERSTE AFSPRAAK

Om je goed te kunnen helpen, is het handig als je het volgende meeneemt naar je eerste afspraak: 

  • een identiteitsbewijs

  • een eventuele verwijskaart of –brief als uw tandarts deze heeft meegegeven

  • een verzekeringspas

  • röntgenfoto's 

Na de vragenlijst volgt het onderzoek. We kijken naar de status van het tandvlees en de tanden, en op basis daarvan stellen we een behandeling voor en vertellen we wat dit kost.  

Voor dat we starten met de behandeling ga ik een vragenlijst met je af, dit zijn vragen betreffende je gezondheid.  Dit is belangrijk, omdat sommige medicijnen en aandoeningen weer invloed op je mond kunnen hebben. 

Ga je hier mee akkoord, dan starten we met de gebitsreiniging en ga je weer met een fris gebit de deur uit. Het kan zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Smile mother child

TARIEVEN

De tarieven voor mondzorg in Nederland worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit. Onderstaand een overzicht van de tarieven voor 2024 die relevant zijn voor de mondhygienist.

Tarieven
Tarieven
Tarieven 2024

HET TAND ATELIER

Frederik Hendrikstraat 24
1052 HV Amsterdam

bottom of page